تبلیغات ارزان، دشمن جان برند

تبلیغات ارزان، دشمن جان برند

تبلیغات |بازاریابی |کانون تبلیغات
امروزه استقبال مردم از پخش یک آگهی بستگی به احساس آنها نسبت به آن داشته و در این راستا اختصاص بودجه پایین برای ساخت یک تیزر کاهش جذابیت و در نتیجه عدم موفقیت آن را در پی خواهد داشت.

به گزارش ام بی ای نیوز و به نقل از سایت branding strategy insider، حرکت در دنیای تبلیغات فقط با توجه به قیمت و هزینه های آن ایده‌ای بد و محکوم به شکست است. در وهله اول تکرار در پخش یک آگهی برای استفاده از تخفیفهای فراوان برای بیننده قابل تحمل نیست. از آنجایی که عنصر اساسی درتولید و پخش یک تیزر تبلیغاتی جلب توجه مخاطب به شمار می‌رود، این جذابیت با استفاده مکرر از حقه‌های ارزان قیمت کاهش خواهد یافت.

از یک دیدگاه دیگر غافلگیری و جلب توجه مخاطب یک احساس اولیه است که میزان موفقیت یک آکهی را نشان می‌دهد. تبلیغات ارزان قیمت منجر به آن خواهد شد تا مصرف کنندگان نیز خرید یک محصول با قیمت پایین را در آینده انتظار داشته باشند.

برچسب قیمت مشتری را فراری می دهد 

تحقیقات اخیر درباره رفتار مشتریان حاکی از آن است که مشاهده قیمت بر روی کالا به هر حال نوعی احساس بیزاری را در فرد به وجود می‌آورد. به طور غریزی مردم تمایل ندارند تا پول به فروشنده پرداخت کنند. بنابراین ارائه یک پیشنهاد دلچسب مشتری را فریب داده و با جلوگیری از ایجاد یک احساس بد در او تجربه‌ای به یاد ماندنی از خرید در ذهنش ثبت خواهد کرد. مساله مهم در این میان این است که یک استراتژی تبلیغاتی ارزان قیمت بیانگر ارزش واقعی یک پیشنهاد نیست. این فقط یک تلاش نا‌امید کننده برای کاهش احساس بد مشتری از پرداخت پول و در نتیجه شکست در این بازی تبلیغاتی است.

از یک نظر تمرکز بر روی قیمت به معنای توجه به ارقام، آمار و تغییر رویکرد رفتاری افراد از درگیری احساسی به تجزیه و تحلیل اطلاعات است. بررسی‌های جدید حاکی از آن است که هشتصد و هشتاد کمپین بازاریابی به چالش کشیدن احساسات مشتری را دو برابر سودآور تر از انواع سنتی آن به شیوه‌ای منطقی می‌دانند.

تبلیغات ارزان یا تبلیغ بی کیفیتی 

گروهی دیگر معتقد هستند که تبلیغات ارزان مشکلاتی برای کیفیت یک محصول می‌آفریند. بیایید نگاهی به معادله ارزش= کیفیت تقسیم بر قیمت بیندازیم. در این جا قیمت حداقل توهم وجود یک معیار پایه برای تشخیص کیفیت یک پیشنهاد را به شما تلقین می‌کند. بنابراین یک قیمت ارزانتر بر روی ذهنیت شما چه تاثیری خواهد گذاشت؟ این کار ممکن است کیفیت پایین یک محصول را به شما تلقین کند.خرید یک جنس ارزان نیز احساسی مشابه در شما به وجود می‌آورد.

تشویق مصرف کنندگان به اعمال یک رویکرد ارزشی، آماری و منطقی در تصمیم گیری برای خرید می‌تواند عواقب فجیع و ناخواسته‌ای در پی داشته باشد. علت آن است که بر خلاف افکار عمومی احساسات می‌توانند یک نگرش ارزشمند را در ذهن مشتری به وجود بیاورند. این آمار شگفت انگیز است که تقریبا نود و پنج درصد از مردم این واکنش را ناخودآگاه دانشته و بر آن اذعان دارند.

وفاداری به یک برند یک احساس خاص است که امروزه به علت رفتار اشتباه صاحبان آنها در خطر نابودی قرار گرفته است. ارائه تخفیفهای متعدد از سوی شرکتها باعث می‌شود تا پس از این افراد قیمت واقعی یک کالا را پرداخت نکرده و حتی در جستجوی محصولاتی ارزانتر برندهای قدیمی را از یاد ببرند.

در پایان، حراج مداوم محصولات در یک برند مشکلاتی جدی می‌آفریند. حراجهای مکرر نوعی احساس عدم اعتماد را در میان مشتریان به وجود آورده و از ارزش و کیفیت محصولات آن در نگاه مصرف کننده می‌کاهد.